Återförsäljare

Hej. Det är vi som är Nicotext

Hej! Det är vi som är Nicotext.

Vi gör böcker och spel som uppmanar till att ha kul och ge glädje och kunskap till dig.  Det mesta som är kul är egentligen rätt viktigt i livet. Som att åka bergochdalbana. Eller att knacka någon på axeln och smita åt andra hållet innan de hinner vända sig om. Att sitta i solen, äta popcorn och pussas är också rätt viktiga saker. Eller att sätta tungan på en kall lyktstolpe. Det är jätteviktigt.

Fast en sak har alla de här sakerna gemensamt, förutom att de är viktiga. De är njutningsfulla, de är roliga och de får oss att le och ibland skatta högt de leverera Glädje.

Precis som våra böcker och spel.

Nicotext är ett bok- och spelförlag som producerar roliga, enkla och innovativa böcker och spel.  Syftet med våra produkter är att förgylla vardagen och göra världen roligare! Förlaget har drivits sedan år 2002 och startades i Borås av barndomsvännerna Carl-Johan Gadd och Fredrik Colting. Idag ägs och drivs bokförlaget av Carl-Johan Gadd med medarbetare Sara Starkström som sköter allt från kontoret vid Tekniska högskolan i Stockholm, här görs även mestadels av böckerna.

Vill du komma i kontakt med oss? Skriv en rad!