UA-10335325-1 Miljö & Tillverkning | Nicotext

Miljö & Tillverkning | Nicotext


Om du väljer att köpa en av våra böcker/ spel bidrar du till vår vision om en bättre miljö. För varje såld bok planterar Nicotext ett nytt träd.

Våra böcker trycks i EU på välrenommerade tryckerier. Böckerna är av hög kvalitet och håller därför länge. 

Eden Reforestation Projects är en icke vinstdrivande organisation som har som mål att ha planterat 500 miljoner träd år 2025. Vi på Nicotext bokförlag har därför valt att stödja dem.

Våra böcker och spel är trycka på FSC®-märkt papper. FSC står för Forest Stewardship Council® och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC. Papper märkt FSC kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Skogen ger oss rent vatten, frisk luft och bidrar till att bromsa den globala uppvärmningen.

Vi försöker i största möjliga mån minska våra transporter, och vi klimatkompenserar för de transporter vi ändå gör genom Klimatkompensera.se.

Våra böcker trycks i EU på välrenommerade tryckerier.

Om du väljer att köpa en av våra böcker, bidrar du till vår vision om en bättre miljö. Böckerna är av hög kvalitet och håller länge.

Ge gärna bort boken till en vän då du är klar med den!

Med vänlig hälsning,
Carl-Johan Gadd, grundare Nicotext bokförlag